Makeup series, spring - Junglesafari(tutorial)

Körde en till vårlook idag! Lite olivfärgat och gyllene färger som drar mot brunt och guld. En snygg kombination dessutom. Idag blev det en sån tutorial. Kändes lite djungelsafari över färgkombinationen, så så blev det!


1.

Börja med att lägga en gul/grön skugga på halva ögonlocket.

2.

Sen tar du en brun/orange skugga med lite guldskimmer i och lägger på mitten av locket ut till yttre halvan av locket.

3.

Fortsätt med den olivfärgade skuggan som blir fokus för denna makeup. Lägg den precis ovanför globlinjen fr att ge illusionen av ett större ögonlock. Lägg den lite som ett C, eller snarare formen av en bommerang.

4.

Sen tar du en ren pensel och suddar ut den olivfärgade skuggan mot brynbenet och tar sen en fluffig pensel och lägger highlighter i form av en hudfärgad skugga med lite skimmer i på brynbenet.

5.



Sen tar jag en mörkt olivfärgad gelliner(det går bra med en kajalpenna också) och lägger längst ut längs övre och undre fransraden. Sen tar jag en smudgebrush och tar den olivfärgade ögonskuggan och suddar in den i eyelinern och tonar ut den mit mitten av ögon så det blir en fin övergång.
Om du vill kan du dra upp skuggan och tona ut den i globlinjen för att få mer intensitet.





Mascara och målade ögonbryn. Lite vit kajal på vattenlinjen också.






Använde ett brunare rouge idag och läpparna fylldes i med en skimmrande ljust rosa läppenna och ett ljusrosa läppglans på det :)

Hope you like it!

Kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0