På jobbet!

Sitter på jobbet och har precis ätit lunch. Jobbar till sju idag. Tänker nog rengöra mina penslar när jag kommer hem samtidigt som jag ska städa mitt rum.

Idag har jag sotade ögon i matta bruna färger. Kände mig extra snygg så ni får en slängpuss!

 


Look of tonight

Jag är aningens upptagen i eftermiddag och ikväll. Först servera på en 70 års fest och sen 18 års fest hos axel. Var dessutom lite stressad när jag sminkade mig så jag lägger upp en bild på hur det ser ut:) kommer bättre bilder typ imorgon^^

Kram!

 


Tutorial - Shimmery Brown

Fick önskemål/feedback igår om att jag mest gör samma sminkning fast med olika färger. Är rätt medveten om det, vet inte om jag blivit mindre kreativ eller om jag bara fastnat lite. Tänker ändå lägga upp de tutorials jag har gjort. Jag må vara mästare på att sudda skuggor och använda mycket färg, men framöver blir det en del exprimentering av appliceringar. Det innebär att det inte alltid blir helt 100. Men jag tänker även lägga upp de jag blir mindre nöjd med.

Med det sagt så börjar jag med kvällens tutorial. En shimmery brown när jag använt mig av Urban Decays Ammo-palette. Den innehåller deras 10 mest sålda skuggor.

1.
Jag börjar med att lägga Sin, en champangefärgad ljus skugga, på ungefär halva ögonlocket.

2.
Sen lägger jag Chopper på yttre halvan.

3.
För att få mer djup i ögat lägger jag Smog, en mörkare brun skugga, längst ut i ögonvrån och i globlinjen.

4.
Avslutar med att lägga Maui Wowie som highlighter under ögonbrynet.

Efter att målat ögonbryn och fransar ser jag ut såhär.
Jag målade även läpparna med Smashbox Limitless lip stain % color seal balm i färgen Guava som jag glömde ta kort på.

Resultat! Det går lite segt med alla tutorials, men det kommer sakna men säkert. På torsdag hinner jag förhoppningsvis lägga upp så jag ligger "i fas".

Kram och god natt! :)

Tutorial - Smokey Purple

Här kommer en sotad lila look. Lila funkar väldigt bra om man har grönt i sina ögon och även om man har en del gult/orange nära pupillen. (Jag har det, syns mest när det är ljust ute och mina pupiller blir små.)

1.
Börjar med att lägga Satin - MUS över halva ögonlocket och under ögonbrynet ner till globlinjen ungefär. Tryck på rätt mycket skugga. Vill att det ska vara rätt ljust.

2.
Lägger en superskimmrande ljustlila skugga på yttre halvan av ögonlocket upp strax över globlinjen och sudda ihop med den vita. Skuggan är ännu en fake M.A.C från Thailand.

3.
Sen tar jag Flamenco från MUS längst ut på ögonlocket och jobbar mig inåt. Lägger rätt mycket i globlinjen. Skuggan ligger över hela ögonlocket, men är väl utsuddad ju längre in mot inre ögonvrån jag kommer. Det är i vanliga fall en väldigt mörkt skugga som inte alltid ser lila ut, därför valde jag att lägga de två ljusa skuggorna under vilket gör att denna ser ljusare ut också.

4.
I globlinjen och längst ut på ögonlocket dät jag lagt mycket av min Flamenco så lägger jag nu Pollution - MUS med en smal pensel. Jag suddar ut den med en lila från H&M för att få en så lila ton som möjligt och inte så mörk.

5.
Målar ögonbryn och fransar och tar på ett genomskinligt läppglans.


Såhär är resultatet!

Lägger inte upp några fler ikväll, kanske går upp i vettig tid imorgon för att lägga upp några till. Vi får se, börjar ju jobba tolv...

Kram och god natt

Tutorial - Christmas

Nu är jag hemkommen från Paris! Och jag har några tutorials att lägga upp. Köpte lite nytt smink i Paris som väntat. Lägger upp någon rescension och visar bilder på det jag köpt. Har väldigt fullt upp nu. Ledig torsdag och lördag, åtminstone från jobbet sen är jag inte ledig förrän 25 december. Så en hel del jobb blir det och jag lär vara rätt trött :P

Men nog om det. Jag lägger upp en sminkning som jag hade dagen innan första advent, lite jul känsla över den. Men bara lite^^

1.
Efter att ha lagt primer så lägger jag guldiga Famous från MUS på halva ögonlocket.

2.

sen lägger jag Metal Cherry från MUS, som egentligen är ett rouge, på nästan hela yttre ögonlocket, utom allra längst ut.

3.

Allra längst ut i en lite spetsig form lägger jag eyedustet Goddess från MUS.

4.
Under ögonbrynet lägger jag med lätt hand Muffin från MUS. Sudda samtidigt alla skarpa kanter.

5.
Målar ögonbrynen och ögonfransarna.

6.
Använder ett kallt, ljust rosa rouge. Must Have från MUS. En favorit när jag är höst och vinterblek. Läppglanset som är ganska orange blandar jag ut med ett genomskinligt läppbalsam för att dämpa intensiteten.


Här är resultatet. En lite småjulig känsla ändå. Kanske gör något mer juligt, men inte lika användbart närmare självaste julafton. Imorgon tänker jag göra en antikt guldig sminkning. Vågar inte lova att jag lägger upp tuorial på den imorgon dock :P

Kram

Tutorials!

Halloj!

Tänkte bara säga att jag har 6 stycken tutorials på G. Ska iväg och jobba alldeles strax, men det kommer förhoppningsvis några av dem ikväll. Tomtenatta på centrum, så vi stänger elva. Byt ut ikväll mot inatt då... Haha!

Men imorgon halv elva åker jag till Paris. Där ska jag julhandla och även någon julklapp till mig själv från Sephora tror jag :P I alla fall så hinner jag nog inte lägga upp alla, men de flesta bilder är beskurna och redo att läggas upp.

Vi hörs ikväll/natt.

Kram!!

RSS 2.0